Image default
MEDIA ΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ

Άγριες Μέλισσες – Αποκλειστικό: Επιτέλους! Δούκας και Μυρσίνη φεύγουν από το Διαφάνι

Αυτή την Πέμπτη 3 Ιουνίου ολοκληρώνεται ο β΄ κύκλος της σειράς «Αγριες μέλισσες» και το φινάλε κάθε άλλο παρά καλό θα είναι καθώς ο θάνατος θα απλωθεί ξανά πάνω από το Διαφάνι! Ας δούμε όμως πώς θα είναι το τέλος των αγαπημένων μας πρωταγωνιστών!

ΑΠΟ ΤΗ ΓΙΑΝΝΑ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ

Αυτό είναι το τέλος των πρωταγωνιστών της σειράς Άγριες Μέλισσες


ΕΛΕΝΗ, ΑΣΗΜΙΝΑ, ΔΡΟΣΩ ΣΤΑΜΙΡΗ
Θα έρθουν αντιμέτωπες με την οργή των Σεβαστών και θα δουν να καταστρέφεται ό,τι έχουν και δεν έχουν. Αφού έχασαν τα χωράφια τους, στη συνέχεια χάνουν και το σπίτι τους εξαιτίας της φωτιάς που θα τους βάλει η Μυρσίνη. Το τέλος θα τις βρει να μετράνε τις πληγές τους, αλλά πάντα ενωμένες σαν μια γροθιά θα παλέψουν για να τα καταφέρουν και να βγουν ξανά νικήτριες, έχοντας πάντα στο πλευρό τους τούς άντρες που τις αγαπάνε, αλλά και τον μικρό Σέργιο!

ΚΩΝΣΤΑΝΤΗΣ & ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ ΣΕΒΑΣΤΟΣ
Πολέμησαν ο ένας τον άλλον, ήρθαν σε μεγάλη κόντρα, αντάλλαξαν βαριές κουβέντες, αλλά το τέλος θα βρει τα δύο αδέλφια αγαπημένα και ενωμένα! Πήγαν κόντρα στα εγκλήματα των γονιών τους και θα γυρίσουν την πλάτη τους στην οικογένειά τους, αυτή τη φορά προσπαθώντας να δημιουργήσουν τη δική τους περιουσία από το μηδέν!

ΔΟΥΚΑΣ & ΜΥΡΣΙΝΗ ΣΕΒΑΣΤΟΥ
Το «σατανικό» ζευγάρι της σειράς θα αποχαιρετίσει τον β΄ κύκλο με φυλακή! Ο Δούκας θα έρθει αντιμέτωπος με τα εγκλήματά του και θα περάσει από δίκη όπου θα αποφασιστεί η φυλάκισή του. Και η σύζυγός του, όμως, δεν θα τη γλιτώσει καθώς θα είναι η ηθική αυτουργός για τη φωτιά στο σπίτι των Σταμίρη που θα προκαλέσει και τον τραγικό θάνατο του Μιλτιάδη.

ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ ΣΕΒΑΣΤΟΣ
Οπως ήδη γνωρίζουμε, ο αγαπημένος Μιλτιάδης, που όλοι τον περνούσαν για τρελό αλλά τελικά ήταν ο πιο λογικός απ’ όλους και έλεγε αλήθειες, θα βρει τραγικό θάνατο στη φωτιά που θα βάλει ο Μελέτης μετά από εντολή της Μυρσίνης στο σπίτι των Σταμίρη.

ΛΑΜΠΡΟΣ & ΒΙΟΛΕΤΑ ΣΕΒΑΣΤΟΥ
Ο δάσκαλος θα χάσει και το τελευταίο μέλος της οικογένειάς του, ενώ η Βιολέτα για άλλη μια φορά θα δει να καταστρέφεται η προσωπική της ζωή! Ο Λάμπρος και η Βιολέτα θα περάσουν δύσκολες ώρες μετά τον τραγικό θάνατο του Μιλτιάδη και ο ένας θα στηρίξει τον άλλον και θα μείνουν ενωμένοι μέχρι το τέλος.

ΠΗΝΕΛΟΠΗ ΣΕΒΑΣΤΟΥ
Η Πηνελόπη, μετά τα τελευταία γεγονότα και τις αποκαλύψεις, αποφασίζει να γυρίσει την πλάτη της στην οικογένειά της και ετοιμάζεται να φύγει για πάντα από το Διαφάνι!

ΑΝΕΤ ΡΟΥΣΣΩ
Ο ρόλος της Ανέτ θα ολοκληρωθεί στις αρχές του γ΄ τρίτου (τουλάχιστον αυτό συζητιέται μέχρι στιγμής) και όπως πρώτο το TiVi Σίριαλ σας είχε αποκαλύψει, θα βρει τον θάνατο ύστερα από καρδιακό επεισόδιο! Οι σχέσεις της με τον γιο της δεν θα αποκατασταθούν ποτέ!

ΜΕΛΕΤΗΣ ΖΩΙΤΟΣ
Θα παραμείνει μέχρι το τέλος «πιστό σκυλί» του Δούκα και φυσικά θα τιμωρηθεί με φυλάκιση για τη δολοφονία του Γιάννου Σεβαστού! Να σημειώσουμε πως τα γυρίσματα έχουν ολοκληρωθεί.

The post Άγριες Μέλισσες – Αποκλειστικό: Επιτέλους! Δούκας και Μυρσίνη φεύγουν από το Διαφάνι first appeared on DIAVASETO.GR.


Μετάβαση στην Πηγή
Author: diavasetogr

Σχετικές αναρτήσεις

Από τη Τασούλα και τα «αμίλητα βαθιά νερά» στην Καλλιόπη και το Σασμό

admin

Σασμός SPOILER: Ένα πολύ σκοτεινό μυστικό έρχεται από το παρελθόν o Άγγελος είναι Βρουλάκης – Η ιστορία της Ανθούλας

admin

Συμπέθεροι απ’ τα Τίρανα: Πολύ γέλιο στο αυριανό δεύτερο επεισόδιο της σειράς! Διαβάστε τι θα δούμε

admin
EnglishGermanGreek