Άρωμα Ιταλίας στο εστιατόριο «The Margi» στη Βουλιαγμένη
Το νέο επιχειρηματικό σχέδιο του Θόδωρου και του Γιάγκου Αγιοστρατίτη ακούει στο όνομα «GIO» και βρίσκεται εντός του ξενοδοχείου «The Margi» στο Καβούρι. Πρόκειται για ένα πολλά υποσχόμενο ιταλικό ρεστοράν που φέρει τη σφραγίδα του βραβευμένου chef Παναγιώτη Γιακαλή ενώ αρχιτεκτονικά φέρει την υπογραφή του γιου του Στέλιου Αγιοστρατίτη, Γιάγκου. «Θέλαμε να “ντύσουμε” τον χώρο με χαρούμενα χρώματα» αναφέρει στο Newsbeast ο επιχειρηματίας Θόδωρος Αγιοστρατίτης «και νομίζω το πετύχαμε» συμπληρώνει. Όσοι έχουν επισκεφθεί τη νέα επιχειρηματική προσπάθεια των δυο αδελφών επιχειρηματιών υποστηρίζουν ότι το «GIO» δημιουργεί την ατμόσφαιρα Βόρειας Ιταλίας ενώ για κάποιους άλλους η εσωτερική διακόσμηση παραπέμπει σε γαλλικούς κήπους. Το βέβαιο είναι πως η κουζίνα του «GIO» παραμένει κλασική ιταλική με πρώτες ύλες από τη φάρμα – αγρόκτημα που δημιούργησαν οι δυο επιχειρηματίες στην περιοχή των Μεσογείων. Εδέσματα που συνοδεύονται από ετικέτες κρασιών από την κάβα που δημιουργήθηκε και αυτή πολύ πρόσφατα μέσα στο πεντάστερο ξενοδοχείο που διευθύνουν. «Δημιουργήσαμε ένα κελάρι με τριακόσιες ετικέτες κρασιών για τους γνώστες αλλά και […]
Πως σας φάνηκε το αρθρο?
ΑΠΙΘΑΝΟ
0
ΚΑΛΟ
0
ΜΕ ΑΡΕΣΕ
0
ΟΚ ΔΕΝ ΤΡΕΛΑΘΗΚΑ
0
ΧΑΧΑ ΕΛΑ ΠΛΑΚΑ ΚΑΝΕΙΣ
0