Image default
ΒΙΝΤΕΟΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθώοι οι δύο Ρομά που είχαν κατηγορηθεί για τον θανατηφόρο βιασμό 44χρονης στη Βέροια

Ομόφωνα αθώους έκρινε το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Θεσσαλονίκης δύο Ρομά που είχαν κατηγορηθεί για τον θανατηφόρο βιασμό κατά συναυτουργία μιας 44χρονης, στη Βέροια.
Η γυναίκα είχε βρεθεί νεκρή το πρωί της Τρίτης 3 Μαρτίου 2020 στην άκρη του δρόμου, κοντά σε γυμνάσιο, φορώντας μόνο τα εσώρουχα της. Λίγες μέρες μετά, η αστυνομία συνέλαβε τους δύο άνδρες, ηλικίας 48 και 51 ετών. Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, και οι δύο υπό την επήρεια ναρκωτικών, προσπάθησαν να βιάσουν την 44χρονη που είχε πάρει και η ίδια ουσίες αλλά προέβαλε αντίσταση και στην προσπάθειά τους να την ακινητοποιήσουν της έφραξαν τις αναπνευστικές οδούς, προκαλώντας τον θάνατο της.
Στις απολογίες τους  υποστήριξαν πως δεν είχαν καμία ανάμειξη με τον θάνατο της γυναίκας. Η έδρα αποφάσισε να διαβιβαστεί η δικογραφία στην Εισαγγελία της Βέροιας, για να γίνει περαιτέρω έρευνα.
Σημειώνεται ότι η εισαγγελέας της έδρας πρότεινε την ενοχή τους, ωστόσο το δικαστήριο τους έκρινε ομόφωνα αθώους.

 

ΠΗΓΗ: ΕΡΤ3, ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΝΤΟΥΡΗΣ

www.ertnews.gr


Μετάβαση στην Πηγή
Author: Μπέλλα Θεριού

Σχετικές αναρτήσεις

Τριήμερο επιχειρηματικής δράσης στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας

admin

Σημείο εκκίνησης της κρουαζιέρας στο Ιόνιο η μαρίνα Πρέβεζας

admin

5ος αγώνας ορεινού τρεξίματος Artemisio Mountain Running 2023

admin
Translate »