MEDIA

Blonde: Ο Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος για την προκλητική ταινία

Ο Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος για την ταινία Blonde

To Blonde έκανε πρεμιέρα, χθες, στο Netflix και ο Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος έκανε το δικό του σχόλιο για μια ταινία που ήδη έχουν γραφτεί πολλά.

Η ταινία περιστρέφεται γύρω από την Μέριλιν Μονρόε, την προσωπική και την ερωτική της ζωή, αλλά και τα… φαντάσματα που είχαν κυριεύσει την διάσημη σταρ.

Ο Θοδωρής Κουτσαγιαννόπουλος αναφέρθηκε στα πρόσωπα – γεγονότα που έπαιξαν κομβικό ρόλο στην ζωή της Μέριλιν, τα οποία ήταν δύο. Αφενός ο πατέρας της  και η απουσία του, κάτι το οποίο ήταν καταλυτικό στην διαμόρφωση της προσωπικότητας της, αφετέρου το δεύτερο γεγονός που στιγμάτισε την ζωή της είναι το παιδί, που ποτέ δεν γέννησε.

Η μητέρα της Μέριλιν έπασχε από παρανοϊκή σχιζοφρένια κάτι που ακολουθούσε και την ίδια την Μέριλιν, η οποία στην ουσία μεταμορφωνόταν, ανά περιστάσεις. Τα πρόσωπα των εραστών της είχαν πολλές φορές την μορφή του πατέρα της, που δεν ποτέ δεν γνώρισε. Ο Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος έκλεισε, αναφερόμενος στην Κουβανή Άνα ντε Άρμας, η οποία έδωσε μια εξαιρετική ερμηνεία στον πρωταγωνιστικό ρόλο της ταινίας Blonde.

Εάν επιθυμείτε να σχολιάσετε το παραπάνω άρθρο ή οτιδήποτε άλλο στο Youfly, επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο Facebook. Ή στείλτε μας μήνυμα στο Twitter. Για φωτογραφικό υλικό και ιστορίες, μεταβείτε στο Instagram μας.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) Youfly.com

The post Blonde: Ο Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος για την προκλητική ταινία appeared first on Youfly.


Μετάβαση στην Πηγή Youfly.com
Author: Youfly.com Youfly.com Team

Πως σας φάνηκε το αρθρο?

ΑΠΙΘΑΝΟ
0
ΚΑΛΟ
0
ΜΕ ΑΡΕΣΕ
0
ΟΚ ΔΕΝ ΤΡΕΛΑΘΗΚΑ
0
ΧΑΧΑ ΕΛΑ ΠΛΑΚΑ ΚΑΝΕΙΣ
0

You may also like

More in:MEDIA

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *