Όλοι μας, μικροί και μεγάλοι, αγαπάμε τις τηγανιτές πατάτες, ωστόσο όμως «πονοκέφαλος» αποτελεί το πως θα ζεστάνουμε εκείνες που περίσσεψαν από προηγούμενο γεύμα μας.
Το ζήτημα είναι ότι τις περισσότερες φορές οι ξαναζεσταμένες τηγανιτές πατάτες δε θυμίζουν σε τίποτα τις τραγανές ζεστές. Αυτό συμβαίνει γιατί όταν κρυώσουν, το νερό που ήταν στο εσωτερικό τους βγαίνει προς τα έξω, με αποτέλεσμα να γίνονται λιπαρές και πολύ μαλακές.
Κι όμως υπάρχει ένα κόλπο για να ξαναζεστάνετε αποτελεσματικά τις τηγανιτές πατάτες.
Τοποθετήστε τις πατάτες σε τσαλακωμένο αλουμινόχαρτο πριν το ψήσιμο και προθερμάνετε τον φούρνο στους 220 βαθμούς. Απλώστε τις πατάτες σε ένα ταψί και τις αφήνετε για μερικά λεπτά μέχρι να γίνουν τραγανές. Θα εκπλαγείτε…
Μετάβαση στην Πηγή
Author: