ΒΙΝΤΕΟ

Δίκη Άλκη-22χρονος με το δρεπάνι: ‘Έχω μετανιώσει την ώρα και τη στιγμή που βρέθηκα εκεί”

δικαστήρια έξω

Συνεχίζονται σήμερα, Πέμπτη 11 Μαΐου οι απολογίες των “δώδεκα” που κατηγορούνται για τη δολοφονία του 19χρονου Άλκη Καμπανού και τον τραυματισμό των δύο φίλων του, το μοιραίο βράδυ της 1ης Φεβρουαρίου 2022, στη Χαριλάου.

Εννιά από τους 12 κατηγορούμενους έχουν ήδη απολογηθεί και τρεις ακόμη κατηγορούμενοι μένει να δώσουν εξηγήσεις. Πρόκειται για τον οδηγό του τρίτου οχήματος που συμμετείχε στην επίθεση και δύο επιβάτες του ίδιου αυτοκινήτου, ένας εκ των οποίων κατηγορείται ότι έφερε δρεπάνι και ο άλλος ένα μεγάλο ξύλο.

Τον κύκλο των απολογιών ξεκίνησε ο 22χρονος που είχε παραδεχτεί ότι κρατούσε το δρεπάνι, με το οποίο, σύμφωνα με τις δικές του παραδοχές, είχε προκαλέσει τραύματα στον άλλο νεαρό, τον φίλο του Άλκη. Ανέβηκε στα σκαλάκια, είπε, είδε ένα παιδί που πήγε να πηδήξει από το τοιχάκι, πήρε το δρεπάνι και το χτύπησε στον γλουτό και συνέχισε λέγοντας: “Έχω μετανιώσει την ώρα και τη στιγμή που βρέθηκα εκεί” και ζήτησε συγγνώμη από την οικογένεια του Άλκη, αν και όπως είπε, δεν είναι αρκετή για να τον φέρει πίσω. Τόνισε ακόμη, ότι βρέθηκε τυχαία εκεί, αν και είχε ακούσει νωρίτερα στον σύνδεσμο το σούσουρο για την οργάνωση της επίθεσης. Ο συγκεκριμένος κατηγορούμενος προχώρησε σε δύο αλλαγές σε σχέση με τα όσα ισχυρίστηκε στην κύρια ανάκριση. Είπε ότι το δρεπάνι δεν το βρήκε στο αυτοκίνητο αλλά μέσα στον σύνδεσμο και ότι το σήμα να περιμένει, δεν του το έκανε ο οδηγός του πρώτου αυτοκινήτου αλλά ο συνοδηγός του.

Όταν τελειώσουν οι απολογίες των κατηγορουμένων, σειρά έχει η πρόταση της Εισαγγελέα.

www.ertnews.gr


Μετάβαση στην Πηγή
Author: ERTNEWSΜπέλλα Θεριού

Πως σας φάνηκε το αρθρο?

ΑΠΙΘΑΝΟ
0
ΚΑΛΟ
0
ΜΕ ΑΡΕΣΕ
0
ΟΚ ΔΕΝ ΤΡΕΛΑΘΗΚΑ
0
ΧΑΧΑ ΕΛΑ ΠΛΑΚΑ ΚΑΝΕΙΣ
0

You may also like

More in:ΒΙΝΤΕΟ

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *