Δημήτρης Δημητριάδης: Καθημερινό σαφάρι να βρεις καλές πρώτες ύλες στην Αθήνα
Σε μια προσπάθεια να αναδειχθεί η σημασία της εντοπιότητας στη σύγχρονη γαστρονομία, η συζήτηση που ακολουθεί αποτυπώνει τις δυσκολίες αλλά και τις προοπτικές που αντιμετωπίζουν οι επαγγελματίες της εστίασης στην Αθήνα, σε σχέση με την πρόσβαση σε ποιοτική, τοπική πρώτη ύλη.
Πως σας φάνηκε το αρθρο?
ΑΠΙΘΑΝΟ
0
ΚΑΛΟ
0
ΜΕ ΑΡΕΣΕ
0
ΟΚ ΔΕΝ ΤΡΕΛΑΘΗΚΑ
0
ΧΑΧΑ ΕΛΑ ΠΛΑΚΑ ΚΑΝΕΙΣ
0