NEWSIT

Dopios Γλυφάδα: Ο Χριστόφορος Πέσκιας φέρνει τη φιλοσοφία του μεζέ στη γαστρονομική πιάτσα του Νότου

Dopios Γλυφάδα: Ο Χριστόφορος Πέσκιας φέρνει τη φιλοσοφία του μεζέ στη γαστρονομική πιάτσα του Νότου


Μετάβαση στην Πηγή NEWSIT
Author: Γιώτα Παναγιώτου

Πως σας φάνηκε το αρθρο?

ΑΠΙΘΑΝΟ
0
ΚΑΛΟ
0
ΜΕ ΑΡΕΣΕ
0
ΟΚ ΔΕΝ ΤΡΕΛΑΘΗΚΑ
0
ΧΑΧΑ ΕΛΑ ΠΛΑΚΑ ΚΑΝΕΙΣ
0

You may also like

More in:NEWSIT

Comments are closed.