BHMA

Εφτιαξαν ψωμί χωρίς γλουτένη καλύτερο από το κανονικό

Ερευνητές στις ΗΠΑ αποσιώπησαν γονίδια του σιταριού που παράγουν πρωτεΐνες της οικογένειας της γλουτένης οι οποίες είναι επιβλαβείς για τα εκατομμύρια άτομα με κοιλιοκάκη παγκοσμίως και το ψωμί που προέκυψε ήταν ανώτερης ποιότητας από το συμβατικό


Μετάβαση στην Πηγή για να διαβάσετε ολη την είδηση
Author: Τσώλη Θεοδώρα Ν.

είναι ένα WP s

Πως σας φάνηκε το αρθρο?

ΑΠΙΘΑΝΟ
0
ΚΑΛΟ
0
ΜΕ ΑΡΕΣΕ
0
ΟΚ ΔΕΝ ΤΡΕΛΑΘΗΚΑ
0
ΧΑΧΑ ΕΛΑ ΠΛΑΚΑ ΚΑΝΕΙΣ
0

You may also like

More in:BHMA

Comments are closed.