Ένταση στα Χανιά: Ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης «ξέσπασε» στη σκηνή – «Δεν γίνεται να παίζουμε και να μας κράζουν» (ΒΙΝΤΕΟ)
Μια θεατρική βραδιά στα Χανιά εξελίχθηκε σε επεισοδιακή, όταν δυνατές φωνές και θόρυβος από τον περιβάλλοντα χώρο διέκοψαν την παράσταση «Ο θάνατος του εμποράκου» έξω από το Θέατρο Ανατολικής Τάφρου. Σύμφωνα με παρευρισκόμενους, η φασαρία ήταν τόσο έντονη που δυσκόλεψε τόσο τους ηθοποιούς όσο και το κοινό να παρακολουθήσουν απρόσκοπτα το έργο.
Στο τέλος της παράστασης, ο πρωταγωνιστής Βλαδίμηρος Κυριακίδης απηύθυνε έκκληση προς τους θεατές και τις τοπικές αρχές:
«Πρέπει να πείσετε τον Δήμο σας να σταματήσει αυτό που γίνεται εδώ. Την ώρα που πάμε να ερμηνεύσουμε, να μας κράζουν… Ντροπή τους! Αν θέλουν να μας κράξουν, ας μην έρθουμε ξανά», είπε, φανερά εκνευρισμένος.
Οι αντιδράσεις ήταν ανάμεικτες: κάποιοι θεατές στήριξαν τον ηθοποιό, λέγοντας ότι οι εξωτερικές παρεμβολές κατέστρεψαν την ατμόσφαιρα, ενώ άλλοι θεώρησαν πως οι αντιδράσεις του ήταν υπερβολικές. Παρόμοια περιστατικά, όπως θόρυβος από διερχόμενες μηχανές, έχουν καταγραφεί ξανά στην περιοχή, δημιουργώντας ερωτήματα για την καταλληλότητα του χώρου για θεατρικές παραστάσεις.