ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Επιβλαβείς για τους καταναλωτές οι «μπογιές» στα τρόφιμα – Οι ασθένειες που προκαλούν

Επιβλαβείς για τους καταναλωτές οι «μπογιές» στα τρόφιμα - Οι ασθένειες που προκαλούν

Σύμφωνα με έρευνα του ΠΑΚΟΕ (2018), οι χρωστικές θεωρούνται από τα πιο επικίνδυνα πρόσθετα τροφίμων, ανάμεσα σε πολλές άλλες χημικές ουσίες. Αυτές …


Μετάβαση στην Πηγή
Author: FLASH.GR

Πως σας φάνηκε το αρθρο?

ΑΠΙΘΑΝΟ
0
ΚΑΛΟ
0
ΜΕ ΑΡΕΣΕ
0
ΟΚ ΔΕΝ ΤΡΕΛΑΘΗΚΑ
0
ΧΑΧΑ ΕΛΑ ΠΛΑΚΑ ΚΑΝΕΙΣ
0

You may also like

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *