ΑΛΗΘΕΙΕΣ

Επόμενη «μάχη» στα δικαστήρια

Στα δικαστήρια αναμένεται να οδηγηθούν η Μαρία Συρεγγέλα και η Ζωή Κωνσταντοπούλου, καθώς η βουλευτής της ΝΔ έχει δώσει εντολή στο δικηγόρο της να απαντήσει μέσω της νομικής οδού στις συκοφαντίες της προέδρου της Πλεύσης Ελευθερίας.

Η κόντρα μεταξύ των δύο έχει όνομα και ακούει στο… Καλλιόπη Σεμερτζίδου, με την κυρία Κωνσταντοπούλου να υποσστηρίζει ότι η σύζυγος του Χρήστου Μαγειρία ήταν συνεργάτιδα της κυρίας Συρεγγέλα.

Όπως υπογραμμίζει η βουλευτής του Β2 Δυτικού Τομέα Αθηνών και πρώην γραμματέας της Νέας Δημοκρατίας, έχει διαψεύσει την ύπαρξη οποιασδήποτε σχέσης με την κυρία Σεμερτζίδου.

Υπενθυμίζεται ότι η κυρία Σεμερτζίδου είχε απασχολήσει τη Βουλή, καθώς κατέθεσε στην εξεταστική επιτροπή για το σκάνδαλο του ΟΠΕΚΕΠΕ και ειδικότερα για τις επιδοτήσεις που έλαβε η ίδια και μέλη της οικογένειας του συζύγου της.

The post Επόμενη «μάχη» στα δικαστήρια appeared first on KontraNews.


Μετάβαση στην Πηγή
Author: Κατερίνα Λέκα

Πως σας φάνηκε το αρθρο?

ΑΠΙΘΑΝΟ
0
ΚΑΛΟ
0
ΜΕ ΑΡΕΣΕ
0
ΟΚ ΔΕΝ ΤΡΕΛΑΘΗΚΑ
0
ΧΑΧΑ ΕΛΑ ΠΛΑΚΑ ΚΑΝΕΙΣ
0

You may also like

Comments are closed.