ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Euro 2020: «Ντου» από Άγγλους φιλάθλους που προσπάθησαν να μπουν στο Γουέμπλεϊ – Ηλεκτρισμένη η ατμόσφαιρα

Συναγερμός στο Γουέμπλεϊ λίγη ώρα πριν από την έναρξη του τελικού του Euro 2020, ανάμεσα σε Ιταλία και Αγγλία, αφού Άγγλοι οπαδοί προσπάθησαν να εισβάλουν στο γήπεδο.

Από νωρίς μέσα στην ημέρα, χιλιάδες Άγγλοι είχαν βρεθεί έξω από το γήπεδο του Λονδίνου, το οποίο και φιλοξενεί το μεγάλο τελικό και υπήρχαν επεισόδια με Ιταλούς, αλλά και μεταξύ τους, με το αλκοόλ να ρέει άφθονο.

«Αντιμετωπίζουμε ένα περιστατικό που συνέβη στον ευρύτερο περιμετρικό χώρο της ασφάλειας του γηπέδου, με την υποστήριξη της αστυνομίας. Τα μέτρα ασφαλείας ενεργοιήθηκαν άμεσα. Δεν υπήρξαν παραβιάσεις στο εσωτερικό του γηπέδου», δήλωσε υπεύθυνος του «Γουέμπλεϊ».


Μετάβαση στην Πηγή
Author: PRONEWS

Πως σας φάνηκε το αρθρο?

ΑΠΙΘΑΝΟ
0
ΚΑΛΟ
0
ΜΕ ΑΡΕΣΕ
0
ΟΚ ΔΕΝ ΤΡΕΛΑΘΗΚΑ
0
ΧΑΧΑ ΕΛΑ ΠΛΑΚΑ ΚΑΝΕΙΣ
0

You may also like

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *