Εξελίξεις στη δημιουργία ψωμιού χωρίς γλουτένη που ξεπερνά το συμβατικό
Νέα ανακάλυψη από ερευνητές προσφέρει ψωμί χωρίς γλουτένη με βελτιωμένη ποιότητα, προσφέροντας ελπίδα για ασθενείς με κοιλιοκάκη. Το σιτάρι είναι μια από τις κυριότερες πηγές θερμίδων, υδατανθράκων και πρωτεΐνης, με…
Μετάβαση στην Πηγή
Author: Politic Team
Πως σας φάνηκε το αρθρο?
ΑΠΙΘΑΝΟ
0
ΚΑΛΟ
0
ΜΕ ΑΡΕΣΕ
0
ΟΚ ΔΕΝ ΤΡΕΛΑΘΗΚΑ
0
ΧΑΧΑ ΕΛΑ ΠΛΑΚΑ ΚΑΝΕΙΣ
0