ΒΙΝΤΕΟ

Φαινομενική ηρεμία επικρατεί στην Οδησσό

Μια φαινομενική ηρεμία επικρατεί σήμερα στην Οδησσό όπως μεταδίδει ο Κ. Καντούρης. Η κυκλοφορία στους δρόμους έχει επιστρέψει και αρκετά μαγαζιά είναι ανοιχτά. Το περασμένο βράδυ οι σειρηνες ήησαν δύο φορές για ρωσικά αναγνωριστικά αεροσκάφη.

Ένα δυσάρεστο περιστατικό σημειώθηκε σε περιφραγμένο ναρκοπέδιο στο οποίο έπεσε αυτοκίνητο με αποτέλεσμα δυο νεκρούς. Η εισαγγελέας της Οδησσού ανακοίνωσε ότι γίνεται έρευνα για τη χρήση βομβών διασποράς από τους Ρώσους. Οι οβίδες έπεσαν την περαασμένη Δευτέρα σε παραλιακό συγκρότημα κατοικιών στην Οδησσό από ρωσικά πλοία. Να σημειωθεί πάντως ότι η συνθήκη για την απαγόρευση των βομβών διασποράς δεν εχει υπογραφει ούτε από τη Ρωσία, ούτε την Ουκρανία ούτε από τις ΗΠΑ.

Στο γειτονικο Μικολάιβ σημειώθηκε βομβαρδισμός σε συγκρότημα κατοικιών στο κέντρο της πόλης, σύμφωνα με τον Κ. Καντούρη ενώ εκατοντάδες κτίσματα στην πόλη έχουν ζημιές από τους βομβαρδισμούς, όπως και το ψυχιατρικό νοσοκομείο αλλά και ξενοδοχεία της περιοχής.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΝΤΟΥΡΗΣΚΑΜΕΡΑ: ΤΕΛΗΣ ΤΣΑΠΑΝΙΤΗΣ – ΗΧΟΣ: ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΙΩΑΚΕΙΜΟΓΛΟΥ

www.ertnews.gr


Μετάβαση στην Πηγή
Author: ERTNEWSΒασίλης Καραμπάσης

Πως σας φάνηκε το αρθρο?

ΑΠΙΘΑΝΟ
0
ΚΑΛΟ
0
ΜΕ ΑΡΕΣΕ
0
ΟΚ ΔΕΝ ΤΡΕΛΑΘΗΚΑ
0
ΧΑΧΑ ΕΛΑ ΠΛΑΚΑ ΚΑΝΕΙΣ
0

You may also like

More in:ΒΙΝΤΕΟ

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *