Η ανάρτηση της Σ.Μπεκατώρου για τον ιερέα που συνελήφθη στο Αγρίνιο & κατηγορείται για βιασμό

Η Σοφία Μπεκατώρου, η οποία θεωρείται το πρόσωπο που καθόρισε το κίνημα του #MeToo στην Ελλάδα, έκανε ανάρτηση στα social media για τον ιερέα στο Αγρίνιο που συνελήφθη και κατηγορείται για παιδική πορνογραφία και βιασμό ανήλικης.
Η ανάρτηση της Σοφίας Μπεκατώρου:
«Ο παππούς μου ήταν Θεολόγος και από εκείνον γνώρισα τί σημαίνει πίστη στο Θεό. Δεν βρίσκεται μόνο μέσα στην Εκκλησία, αλλά γύρω μας σε κάθε στιγμή. Οι ιερείς έχουν ένα σημαντικό έργο να διατελέσουν και σίγουρά η κακοποίηση της ψυχής και του σώματος δεν εμπίπτει στο λειτούργημά τους.
Αν θέλουμε να υπάρχει δικαιοσύνη στην κοινωνία μας πρέπει να έχουμε τη δύναμη να κοιτάμε τους ανθρώπους έξω από το “πλαίσιο” που τους εξασφαλίζει η επαγγελματική, κοινωνική ή οικονομική τους θέση».
Μετάβαση στην Πηγή
Author: PRONEWS