Η γεύση και η ταυτότητα των τοπικών προϊόντων: Τα πράσα Δωροθέας και οι πιπεριές Αλμωπίας υπό επιστημονικό έλεγχο
Στο μικροσκόπιο των ερευνητών και σε δοκιμές γεύσης θα βρεθούν το επόμενο χρονικό διάστημα τα πράσα Δωροθέας και οι πιπεριές Αλμωπίας. Οι επιστήμονες θα ταυτοποιήσουν με μοριακές αναλύσεις τα ποιοτικά…
Μετάβαση στην Πηγή
Author: Politic Team
Πως σας φάνηκε το αρθρο?
ΑΠΙΘΑΝΟ
0
ΚΑΛΟ
0
ΜΕ ΑΡΕΣΕ
0
ΟΚ ΔΕΝ ΤΡΕΛΑΘΗΚΑ
0
ΧΑΧΑ ΕΛΑ ΠΛΑΚΑ ΚΑΝΕΙΣ
0