Η μυστική συνταγή της Θεσσαλονίκης ταξιδεύει στη Μύκονο – Τα σουτζουκάκια της «Διαγωνίου» αποκτούν κυκλαδίτικη αίσθηση
Ήταν Μάιος του 1977 όταν στο κέντρο της Θεσσαλονίκης άνοιξε η «Διαγώνιος», που δεν άργησε να γίνει ένας δημοφιλής γαστρονομικός προορισμός, έχοντας ως πρωταγωνιστές τα διάσημα σουτζουκάκια και τη χειροποίητη…
Μετάβαση στην Πηγή
Author: Politic Team
Πως σας φάνηκε το αρθρο?
ΑΠΙΘΑΝΟ
0
ΚΑΛΟ
0
ΜΕ ΑΡΕΣΕ
0
ΟΚ ΔΕΝ ΤΡΕΛΑΘΗΚΑ
0
ΧΑΧΑ ΕΛΑ ΠΛΑΚΑ ΚΑΝΕΙΣ
0