Η ορφανή μακαρονάδα του Άνταμ Κοντοβά

Μπορεί τα πιάτα του να έχουν ένα μαγικό τρόπο να παντρεύουν την Ελλάδα με την Ανατολή και τις ασιατικές παραδόσεις κρύβοντας πίσω τους μεγάλη τεχνική, αλλά ο σεφ Άνταμ Κοντοβάς ξεκίνησε την καριέρα του με μια απλή μακαρονάδα.
Μετάβαση στην Πηγή για να διαβάσετε ολη την είδηση
Author: Μάστορα Δώρα
Πως σας φάνηκε το αρθρο?
ΑΠΙΘΑΝΟ
0
ΚΑΛΟ
0
ΜΕ ΑΡΕΣΕ
0
ΟΚ ΔΕΝ ΤΡΕΛΑΘΗΚΑ
0
ΧΑΧΑ ΕΛΑ ΠΛΑΚΑ ΚΑΝΕΙΣ
0