Ηλιούπολη: Ο αστυνομικός που εξέδιδε την 19χρονη ήταν υποψήφιος συνδικαλιστής (φώτο)

Ο αστυνομικός από την Ηλιούπολη που συνελήφθη και προφυλακίστηκε με την κατηγορία πως εξέδιδε μία 19χρονη, φαίνεται πως ήταν ενεργό μέλος συνδικαλιστικής παράταξης αστυνομικών.
Όπως βλέπετε στη φωτογραφία παρακάτω, ο κατηγορούμενος είχε συμπεριληφθεί στο ψηφοδέλτιο της συνδικαλιστικού οργάνου της Μαχιμης Προοδευτικής Συσπείρωσης Των Αστυνομικών Αθήνας, ( Μ.ΠΡΟ.Σ.Τ.Α).
Η συγκεκριμένη παράταξη, σύμφωνα με πληροφορίες, είχε τότε διαμάχη με την Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Αθήνας, ενώ ο συγκεκριμένος αστυνομικός, είναι μεταξύ των ατόμων που είχαν στείλει εξώδικο και είχαν καταθέσει ασφαλιστικά μέτρα κατά της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αθήνας, κατηγορώντας τους πως «δεν τηρούσαν τις προβλεπόμενες διαδικασίες».
Σύμφωνα με πληροφορίες, τα εξώδικα και τα ασφαλιστικά μέτρα είχαν «καταρρεύσει» ενώπιον του δικαστηρίου.
Από τότε μέχρι και τις τελευταίες ημέρες που αποκαλύφθηκε η εγκληματική δράση του αστυνομικού προκαλούνται εύλογα ερωτήματα σχετικά με τη συμμετοχή του στο ψηφοδέλτιο της συγκεκριμένης συνδικαλιστικής παράταξης, την ώρα που έκανε… περίεργες αναρτήσεις σχετικά με την καθημερινότητά του.
Δείτε τη φωτογραφία:
Μετάβαση στην Πηγή
Author: PRONEWS