ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

«Καμπανάκι» από ειδικούς: Ψάρι που καταναλώνεται στη Μεσόγειο είναι μολυσμένο

Ένα νέο ερευνητικό εύρημα προκαλεί ανησυχία, καθώς ειδικοί προειδοποιούν ότι ψάρι που καταναλώνεται ευρέως στη Μεσόγειο παρουσιάζει επικίνδυνα επίπεδα υδραργύρου. Στοιχεία που φέρνουν ανησυχία Ανιχνεύθηκαν υψηλές συγκεντρώσεις υδραργύρου στο σκυλόψαρο (Scyliorhinus canicula), είδος που βρίσκεται σε αφθονία στη Μεσόγειο και χρησιμοποιείται παραδοσιακά στη μαγειρική της Ιβηρικής Χερσονήσου. Η έρευνα δημοσιεύθηκε τον Ιούλιο στην επιστημονική επιθεώρηση […]


Μετάβαση στην Πηγή ALLDAYNEWS
Author: Λία Τ.

Πως σας φάνηκε το αρθρο?

ΑΠΙΘΑΝΟ
0
ΚΑΛΟ
0
ΜΕ ΑΡΕΣΕ
0
ΟΚ ΔΕΝ ΤΡΕΛΑΘΗΚΑ
0
ΧΑΧΑ ΕΛΑ ΠΛΑΚΑ ΚΑΝΕΙΣ
0

You may also like

Comments are closed.