Image default
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Κασσελάκης | Μπαμ και κάτω Σκουρλέτης, Βίτσας, Φίλης | Τέλος από τον ΣΥΡΙΖΑ |Πανηγύρια Πολάκη

Ο Στέφανος Κασσελάκης σήκωσε το γάντι που του πέταξε η εσωκομματική αντιπολίτευση και στέλνει προς διαγραφή άλλα τρία ηγετικά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, τους Νίκο Φίλη, Πάνο Σκουρλέτη και Δημήτρη Βίτσα.

Ο Στ. Κασσελάκης, με ανάρτηση από τις ΗΠΑ, όπου εξακολουθεί να βρίσκεται, αποφάσισε μετά τον Στ. Τζουμάκα να κάνει νέα επίδειξη πυγμής, προφανώς και για να προλάβει τους εσωκομματικούς αντιπάλους του

Έτσι, παρέπεμψε τους κ. Σκουρλέτη, Φίλη και Βίτσα για διαγραφή, χρησιμοποιώντας εκ νέου φράσεις του Ανδρέα Παπανδρέου, ότι οι τρεις προαναφερθέντες «έθεσαν εαυτούς εκτός ΣΥΡΙΖΑ» και ότι «το ποτάμι δεν γυρίζει πίσω», κάνοντας τη διάσπαση του ΣΥΡΙΖΑ να είναι πλέον θέμα χρόνου.

Όλα αυτά όταν η Ομπρέλα εκπονεί νέο κείμενο κατά Κασσελάκη, συγκεντρώνοντας υπογραφές, ενώ όλα δείχνουν ότι είναι ειλημμένη απόφαση να αποχωρήσει και ο Ευκλείδης Τσακαλώτος.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ κατηγορεί τα συγκεκριμένα στελέχη ότι «επί πέντε τουλάχιστον χρόνια εμφανίζονται στα κανάλια κάνοντας αντιπολίτευση στον ΣΥΡΙΖΑ».

Ο κ. Κασσελάκης τονίζει πως «κάποιοι μας ”πνίγουν” με την άρνησή τους να αποδεχτούν την εκλογή προέδρου από τη βάση -αλλά εμφανίζονται ως ”Στελέχη ΣΥΡΙΖΑ” κάθε μέρα στα κανάλια, παίζοντας το παιχνίδι τους», για να σημειώσει:

«Συνεπώς, οι κύριοι Βίτσας, Σκουρλέτης, Φίλης, που εμφανίστηκαν τις τελευταίες ημέρες στην τηλεόραση για να αντιπολιτευτούν το ίδιο τους το κόμμα, επέλεξαν να θέσουν τον εαυτό τους εκτός ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ. Λυπάμαι ιδιαίτερα για τον κ. Βίτσα, με τον οποίο είχα καλλιεργήσει καλή προσωπική σχέση και τον οποίο εκτιμώ. Αλλά το ποτάμι δεν γυρίζει πίσω».

Για να καταλήξει, απευθυνόμενος σε όσους τον στήριξαν: «Λίγη υπομονή ακόμα. Ο ελιτισμός φεύγει και θα πάρετε τη δύναμη στα χέρια σας».

Η ανάρτηση Κασσελάκη:

Επί πέντε τουλάχιστον χρόνια συγκεκριμένα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ εμφανίζονται στα κανάλια κάνοντας αντιπολίτευση στον ΣΥΡΙΖΑ. Πριν από μερικές ημέρες δήλωσα ρητά ότι αυτή η πρακτική δεν γίνεται πλέον ανεκτή. Ο κόσμος διψά να αναδείξουμε θέματα, να κάνουμε αντιπολίτευση. Και εγώ το ίδιο, περισσότερο από όλους. Αντ’ αυτού, κάποιοι μάς «πνίγουν» με την άρνησή τους να αποδεχτούν την εκλογή προέδρου από τη βάση – αλλά εμφανίζονται ως «Στελέχη ΣΥΡΙΖΑ» κάθε μέρα στα κανάλια, παίζοντας το παιχνίδι τους.

Συνεπώς, οι κύριοι Βίτσας, Σκουρλέτης, Φίλης, που εμφανίστηκαν τις τελευταίες ημέρες στην τηλεόραση για να αντιπολιτευτούν το ίδιο τους το κόμμα, επέλεξαν να θέσουν τον εαυτό τους εκτός ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

Λυπάμαι ιδιαίτερα για τον κ. Βίτσα, με τον οποίο είχα καλλιεργήσει καλή προσωπική σχέση και τον οποίο εκτιμώ. Αλλά το ποτάμι δεν γυρίζει πίσω. Έχω λάβει σαφή εντολή από τα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ. Οι εσωκομματικοί τηλεοπτικοί χορηγοί της κυβέρνησης Μητσοτάκη συνέβαλαν στο να στερηθούμε μία εκλογική νίκη. Άλλοι λένε δύο. Το σίγουρο είναι ότι δεν θα μας στερήσουν την επόμενη.

Σε όσους με εμπιστεύθηκαν, αλλά και σε όσους εμπιστεύθηκαν την διαδικασία εκλογής προέδρου από τη βάση: Είστε ισότιμα μέλη με μένα και κάθε άλλο στέλεχος. Λίγη υπομονή ακόμα.

Ο ελιτισμός φεύγει και θα πάρετε τη δύναμη στα χέρια σας.

Υπενθυμίζεται ότι ο Νίκος Φίλης είπε ότι θα θέσει θέμα ηγεσίας Κασσελάκη στο συνέδριο, ο Πάνος Σκουρλέτης είχε άγρια κόντρα με τον Παύλο Πολάκη, ο οποίος τον αποκάλεσε, μάλιστα, ανεπάγγελτο, ενώ ο Δημήτρης Βίτσας μίλησε για νέο κόμμα.

«Πανηγυρίζει» ο Πολάκης
Ο Παύλος Πολάκης, που ανήκει στο στενό επιτελείο του Στέφανου Κασσελάκη, επικροτεί την απόφαση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ για τις διαγραφές και σε ανάρτησή του αναφέρει: «Προχωράμε πρόεδρε. Και θα αντέξουμε και θα (ξανα)νικήσουμε!».

Βίτσας: Ο νέος πρόεδρος είναι μικρός, θα μάθει
«Εγώ είμαι από 17 ετών στην Αριστερά, η νέα ηγεσία δεν είναι, σχολίασε ο κ. Βίτσας μετά τη διαγραφή του από τον Στέφανο Κασσελάκη.

Ο Δημήτρης Βίτσας είπε ότι θέτει τον εαυτό του στην υπηρεσία της Αριστεράς, ζητώντας «να δώσουμε όλοι μαζί τη μάχη για όλα αυτά που παλεύει η Αριστερά».

«Αν με καλέσουν σε κάποιο όργανο εγώ θα πάω», πρόσθεσε. Ο νέος πρόεδρος «μικρός είναι, θα μάθει», είπε ο κ. Βίτσας.

Πηγή:iefimerida.gr

 

>

Το άρθρο Κασσελάκης | Μπαμ και κάτω Σκουρλέτης, Βίτσας, Φίλης | Τέλος από τον ΣΥΡΙΖΑ |Πανηγύρια Πολάκη εμφανίστηκε πρώτα στο ValueNews.gr.


Μετάβαση στην Πηγή
Author: Άλκης Φιτσόπουλος

Σχετικές αναρτήσεις

Διάσκεψη για την Ειρήνη: «Μεγάλης κλίμακας οδύνη προκαλεί ο πόλεμος στην Ουκρανία» το μήνυμα

admin

Μητσοτάκης στη Διάσκεψη για την Ουκρανία: Τα σύνορα δεν μπορούν να αλλάζουν με τη βία

admin

Λαμίν Γιαμάλ, ο μαθητής που έπαιξε σε Euro

admin
Translate »