Κέρκυρα: Η εστίαση στο πλευρό των Θεσσαλών

Την υιοθέτηση τοπικών προϊόντων της Θεσσαλίας απο την εστίαση της Κέρκυρας πρότεινε για άμεση ανακούφιση των παραγωγών ο σεφ Αριστοτέλης Μέγκουλας. Ετσι μπορούν να αποθηκευθούν τα προιόντα που έχουν ημερομηνία λήξης ή που δεν υπάρχει δυνατότητα ψύξης τους από τους παραγωγούς αλλά και να απορροφηθεί η τοπκή παραγωγή, πρόσθεσε. Για παράδειγμα μπορούν να καταναλωθούν άμεσα και με διάφορες συνταγές τα περίφημα μήλα Ζαγοράς, Ειναι μια πρόταση πολύ δύσκολη σε επίπεδο οργάνωσης και μέχρι στιγμής κινούμαστε σε ιδιωτικό επίπεδο αναμένοντας την ανταπόκριση του κόσμου κατέληξε ο κ. Μέγκουλας.
Ρεπορτάζ Γ. Ανδριώτης
www.ertnews.gr
Μετάβαση στην Πηγή
Author: ERTNEWSΒασίλης Καραμπάσης
Πως σας φάνηκε το αρθρο?
ΑΠΙΘΑΝΟ
0
ΚΑΛΟ
0
ΜΕ ΑΡΕΣΕ
0
ΟΚ ΔΕΝ ΤΡΕΛΑΘΗΚΑ
0
ΧΑΧΑ ΕΛΑ ΠΛΑΚΑ ΚΑΝΕΙΣ
0