ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Λάρισα: 50χρονη οικιακή βοηθός κατήγγειλε 91χρονο για απόπειρα βιασμού

Μια 50χρονη Βολιώτισσα κατέθεσε μήνυση το βράδυ της Τρίτης στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου κατά ενός ηλικιωμένου που πήγε στο σπίτι του σε χωριό της Λάρισας, για να εργαστεί ως οικιακή βοηθός

Όπως αναφέρουν διασταυρωμένες πληροφορίες, η γυναίκα κατήγγειλε τον 91χρονο ιδιοκτήτη του σπιτιού, ότι την ώρα που βρισκόταν η ίδια στο σπίτι και έκανε δουλειές, βγήκε από το μπάνιο γυμνός και έπεσε πάνω της, ενώ η ίδια τον απώθησε.

Η γυναίκα ανέφερε ότι άμεσα έφυγε από το σπίτι του ηλικιωμένου, πήρε το λεωφορείο για Βόλο και προχθές το βράδυ κατάθεσε μήνυση σε βάρος του για απόπειρα βιασμού.

Η μήνυση κατατέθηκε στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου, ωστόσο με την υπόθεση ασχολείται το Αστυνομικό Τμήμα Κιλελέρ, στην περιοχή του οποίου υπάγεται ο τόπος κατοικίας του υπερήλικα, ο οποίος, σύμφωνα με πληροφορίες, δεν συνελήφθη.

 

 


Μετάβαση στην Πηγή
Author:

Πως σας φάνηκε το αρθρο?

ΑΠΙΘΑΝΟ
0
ΚΑΛΟ
0
ΜΕ ΑΡΕΣΕ
0
ΟΚ ΔΕΝ ΤΡΕΛΑΘΗΚΑ
0
ΧΑΧΑ ΕΛΑ ΠΛΑΚΑ ΚΑΝΕΙΣ
0

You may also like

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *