Μεγάλες οι απαιτήσεις για να γίνει ένας τόπος Γαστρονομικός Προορισμός
Written by: Δέσποινα Βασιλειάδου
Τις μεγάλες απαιτήσεις κ τις προϋποθέσεις που χρειάζεται να πληροί ένας τόπος για να καταστεί γαστρονομικός προορισμός αναλύει σε άρθρο του το οποίο δημοσιεύεται στο έθνος ο Τριαντάφυλλος Πετκανόπουλος, οικονομολόγος και δημοσιογράφος τροφίμων.
Μετάβαση στην Πηγή
Author: Δέσποινα Βασιλειάδου
Πως σας φάνηκε το αρθρο?
ΑΠΙΘΑΝΟ
0
ΚΑΛΟ
0
ΜΕ ΑΡΕΣΕ
0
ΟΚ ΔΕΝ ΤΡΕΛΑΘΗΚΑ
0
ΧΑΧΑ ΕΛΑ ΠΛΑΚΑ ΚΑΝΕΙΣ
0