ΑΜΘ

Μεγάλες οι απαιτήσεις για να γίνει ένας τόπος Γαστρονομικός Προορισμός

megales-oi-apaitiseis-gia-na-ginei-enas-topos-gastronomikos-proorismos

Written by: Δέσποινα Βασιλειάδου

Τις μεγάλες απαιτήσεις κ τις προϋποθέσεις που χρειάζεται να πληροί ένας τόπος για να καταστεί γαστρονομικός προορισμός αναλύει σε άρθρο του το οποίο δημοσιεύεται στο έθνος ο Τριαντάφυλλος Πετκανόπουλος, οικονομολόγος και δημοσιογράφος τροφίμων.


Μετάβαση στην Πηγή
Author: Δέσποινα Βασιλειάδου

Πως σας φάνηκε το αρθρο?

ΑΠΙΘΑΝΟ
0
ΚΑΛΟ
0
ΜΕ ΑΡΕΣΕ
0
ΟΚ ΔΕΝ ΤΡΕΛΑΘΗΚΑ
0
ΧΑΧΑ ΕΛΑ ΠΛΑΚΑ ΚΑΝΕΙΣ
0

You may also like

More in:ΑΜΘ

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *