BHMA

Μια κουβέντα με τον “αλχημιστή” Στέλιο Παρλιάρο

Μάς έμαθε την τέχνη της ζαχαροπλαστικής, μάς έδειξε τον τρόπο να δημιουργούμε γλυκά με ό,τι πιο φρέσκο και αληθινό. Ο Στέλιος Παρλιάρος είναι η πιο γλυκιά, δική μας ιστορία και την ξετυλίγουμε στο νέο τεύχος της Ελληνικής Κουζίνας.


Μετάβαση στην Πηγή για να διαβάσετε ολη την είδηση
Author: Μάστορα Δώρα

είναι ένα WP s

Πως σας φάνηκε το αρθρο?

ΑΠΙΘΑΝΟ
0
ΚΑΛΟ
0
ΜΕ ΑΡΕΣΕ
0
ΟΚ ΔΕΝ ΤΡΕΛΑΘΗΚΑ
0
ΧΑΧΑ ΕΛΑ ΠΛΑΚΑ ΚΑΝΕΙΣ
0

You may also like

More in:BHMA

Comments are closed.