ΒΙΝΤΕΟ

Μητέρα Άλκη προς πέμπτο κατηγορούμενο: Πες ονόματα…δεν ακούσατε το “μην με χτυπάτε άλλο;”

Screenshot_7

Συνεχίζονται στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Θεσσαλονίκης, οι απολογίες των 12 κατηγορουμένων στη δίκη για την άγρια δολοφονία του Άλκη Καμπανού, τη μοιραία νύχτα της 1ης Φεβρουαρίου του 2022. Μέχρι στιγμής, έχουν απολογηθεί οι 7 εκ των 12 και σήμερα Δευτέρα 8 Μαΐου θα κληθούν να δώσουν εξηγήσεις οι υπόλοιποι.

Συγκεκριμένα, στη δικαστική αίθουσα βρέθηκε πρώτος ο πέμπτος κατηγορούμενος, οδηγός του δεύτερου οχήματος που συμμετείχε στη φονική επίθεση. Ο συγκεκριμένος νεαρός δεν απολογήθηκε στη σειρά με την οποία κάθονται στο εδώλιο, λόγω κωλύματος του δικηγόρου του. περιέγραψε όλη τη σκηνή, δηλαδή το πώς έφτασε στα σκαλιά, είπε ότι είδε κάποιον να πετάει το δρεπάνι, χωρίς να τον κατονομάσει και στη συνέχεια είδε 3,4 άτομα να χτυπούν τον Άλκη. Είπε ακόμη ότι είδε τον δεύτερο κατηγορούμενο να μαχαιρώνει ένα άλλο παιδί στο πόδι. Εκείνη τη στιγμή, παρενέβη η μητέρα του Άλκη, λέγοντας: “Πες ονόματα,δεν ακούσατε το μην με χτυπάτε άλλο;” .

Μετά και τις δικές του εξηγήσεις, τη σκυτάλη θα πάρουν και οι τέσσερις κατηγορούμενοι που επέβαιναν στο τρίτο όχημα.

Από τους επτά νεαρούς που απολογήθηκαν μέχρι στιγμής, μόνο ο ένας, ο δεύτερος, παραδέχτηκε ότι χτύπησε τον Άλκη, ομολογώντας μάλιστα πως ήταν αυτός που κατάφερε το χτύπημα στη μηριαία αρτηρία, προκαλώντας τον θάνατό του.

www.ertnews.gr


Μετάβαση στην Πηγή
Author: ERTNEWSΜπέλλα Θεριού

Πως σας φάνηκε το αρθρο?

ΑΠΙΘΑΝΟ
0
ΚΑΛΟ
0
ΜΕ ΑΡΕΣΕ
0
ΟΚ ΔΕΝ ΤΡΕΛΑΘΗΚΑ
0
ΧΑΧΑ ΕΛΑ ΠΛΑΚΑ ΚΑΝΕΙΣ
0

You may also like

More in:ΒΙΝΤΕΟ

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *