Μητσοτάκης: Στο 1,10€/λίτρο το πετρέλαιο θέρμανσης φέτος στην Αττική – Το 2023 ήταν στο 1,37
![[380748] ΣΥΝΕΔΡIAΣΗ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ (ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ/EUROKINISSI)](https://www.ertnews.gr/wp-content/uploads/2025/10/6674432-scaled-e1760624138336.jpg)
Με μία ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο Κυριάκος Μητσοτάκης αναφέρθηκε στην εξέλιξη των τιμών αναφορικά με το πετρέλαιο θέρμανσης.
Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης υπογράμμισε πως το πετρέλαιο στην Αττική το 2023 ήταν στο 1,37€/λίτρο, ενώ φέτος είναι στο 1,10€/λίτρο, ενώ υπάρχουν περιπτώσεις που μπορεί κανείς να το βρεί και λίγο πιο φθηνά.
Παράλληλα, στην περιφέρεια το 2023 ήταν στο 1,40 ενώ φέτος έχει πέσει στο 1,13€/λίτρο.

Όπως ανέφερε οι τιμές οριστικοποιήθηκαν σήμερα και η εξέλιξη των τιμών τα τελευταία τρία χρόνια είναι άλλη μία μικρή νίκη στη μάχη κατά της ακρίβειας.
Σχετική είδηση: Μητσοτάκης στο Tik Tok: Πρώτη προτεραιότητας της κυβέρνησης η μάχη κατά της ακρίβειας
www.ertnews.gr
Μετάβαση στην Πηγή ERTNEWS
Author: Συντακτική ομάδα ertnews.gr
Πως σας φάνηκε το αρθρο?
ΑΠΙΘΑΝΟ
0
ΚΑΛΟ
0
ΜΕ ΑΡΕΣΕ
0
ΟΚ ΔΕΝ ΤΡΕΛΑΘΗΚΑ
0
ΧΑΧΑ ΕΛΑ ΠΛΑΚΑ ΚΑΝΕΙΣ
0