ΥΓΕΙΑ

Νοσοκομείο Μεταξά: ΕΔΕ για χειρουργείο σε καρκινοπαθή που διεκόπη μετά από βλάβη στο σύστημα κλιματισμού

Ένορκη διοικητική εξέταση διετάχθη στο νοσοκομείο Μεταξά μετά από διακοπή χειρουργείου σε γυναίκα καρκινοπαθή το οποίο διεκόπη μετά από βλάβη που παρουσίασε το σύστημα κλιματισμού.

Σύμφωνα με πληροφορίες το χειρουργείο διεκόπη ενώ ήδη είχε γίνει η νάρκωση στην ασθενή.

Η διακοπή αποφασίστηκε καθώς κρίθηκε ότι η συνέχιση του χειρουργείου με βλάβη στο σύστημα κλιματισμού θα καθιστούσε επικίνδυνη την όλη διαδικασία.

Αντικείμενο της ΕΔΕ θα είναι, μεταξύ άλλων, το κατά πόσο είχε συντηρηθεί το σύστημα.

Σημειώνεται ότι η βλάβη αποκαταστάθηκε το απόγευμα της Πέμπτης ενώ το χειρουργείο της γυναίκας πραγματοποιήθηκε σήμερα.

Υπενθυμίζεται ότι στις 5 Σεπτεμβρίου αποπέμφθηκε ο διοικητής του νοσοκομείου Μεταξά  μετά «από δυσλειτουργία που προέκυψε στο πρόγραμμα χημειοθεραπειών του νοσηλευτικού ιδρύματος», όπως αναφερόταν στην τότε ανακοίνωση του υπουργείου Υγείας.

Eιδήσεις σήμερα: 

Θεσσαλία – Πλημμύρες: Εθελοντές γιατροί στα ξενοδοχεία και τις δομές φιλοξενίας

Μαριάννα Βαρδινογιάννη: «Να μην υπάρχει ούτε ένας ασθενής για τον οποίο δεν υπάρχει συμβατός δότης»


Μετάβαση στην Πηγή
Author: Μαρία – Νίκη Γεωργαντά

Πως σας φάνηκε το αρθρο?

ΑΠΙΘΑΝΟ
0
ΚΑΛΟ
0
ΜΕ ΑΡΕΣΕ
0
ΟΚ ΔΕΝ ΤΡΕΛΑΘΗΚΑ
0
ΧΑΧΑ ΕΛΑ ΠΛΑΚΑ ΚΑΝΕΙΣ
0

You may also like

More in:ΥΓΕΙΑ

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *