ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Nutella: Ελάχιστα φουντούκια, φοινικέλαιο και πολλή ζάχαρη – «Βόμβα» με εργαστηριακή δοκιμή για το γνωστό άλειμμα

Η Nutella, το πιο γνωστό άλειμμα φουντουκιού και κακάο στον κόσμο, μπαίνει ξανά στο μικροσκόπιο και αυτή τη φορά όχι με τα καλύτερα αποτελέσματα. Μια νέα συγκριτική δοκιμή από την ιταλική οργάνωση καταναλωτών Altroconsumo φανερώνει ότι ο ανταγωνισμός έχει ανέβει επίπεδο, ξεπερνώντας τη Nutella σε γεύση, διατροφική αξία αλλά και ποιότητα συστατικών. Η δοκιμή των […]


Μετάβαση στην Πηγή ALLDAYNEWS
Author: Λία Τ.

Πως σας φάνηκε το αρθρο?

ΑΠΙΘΑΝΟ
0
ΚΑΛΟ
0
ΜΕ ΑΡΕΣΕ
0
ΟΚ ΔΕΝ ΤΡΕΛΑΘΗΚΑ
0
ΧΑΧΑ ΕΛΑ ΠΛΑΚΑ ΚΑΝΕΙΣ
0

You may also like

Comments are closed.