ΑΜΘ

Ο «Γαστρονόμος» παρουσιάζει το Honey Hasapis: «Ένα ακριτικό θυμαρίσιο μέλι ανώτερο και από το Μανούκα»

o-gastronomos-parousiazei-to-honey-hasapis-ena-akritiko-thymarisio-meli-anotero-kai-apo-to-manoyka

Written by: Δέσποινα Βασιλειάδου

Στο άρθρο της Μαρίας Βασιλοπούλου, το οποίο φιλοξενείται στο τελευταίο τεύχος του Γαστρονόμου, παρουσιάζεται με εμβληματικό τρόπο το μέλι της εταιρείας Honey Hasapis, το οποίο απέσπασε το πρώτο και μοναδικό βραβείο στην κατηγορία του, στην πρόσφατη εκδήλωση που διοργάνωσε το περιοδικό.


Μετάβαση στην Πηγή
Author: Δέσποινα Βασιλειάδου

You may also like

More in:ΑΜΘ

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *