Ο «Γαστρονόμος» προτείνει: Μοσχαρίσια στηθοπλευρά στη γάστρα με πουρέ από ασπρομύτικα φασόλια Λήμνου
Written by: FM 100 Newsroom
Ο Λουκάς Μάιλερ, ταξιδεμένος, διορατικός κι αισθαντικός μάγειρας, στα πιάτα του αναδεικνύει τα καλύτερα προϊόντα της ιδιαίτερης πατρίδας του, της Λήμνου.
Μετάβαση στην Πηγή
Author: FM 100 Newsroom
Πως σας φάνηκε το αρθρο?
ΑΠΙΘΑΝΟ
0
ΚΑΛΟ
0
ΜΕ ΑΡΕΣΕ
0
ΟΚ ΔΕΝ ΤΡΕΛΑΘΗΚΑ
0
ΧΑΧΑ ΕΛΑ ΠΛΑΚΑ ΚΑΝΕΙΣ
0