ΑΜΘ

Ο Στέλιος Χατζηαβραμίδης, το Imaret και η τέχνη του να μαγειρεύεις με υλικά που βρίσκεις σε ακτίνα 50χλμ από την κουζίνα σου

«Από την κουζίνα των μοναστηριών στα πιάτα των χαλίφηδων»: Ο Executive Chef του Imaret Hotel μάς μιλάει για το νέο γαστρονομικό ταξίδι που ξεκινάει με προορισμό την ανάδειξη της πλούσιας φυσικής κληρονομιάς του τόπου μας

The post Ο Στέλιος Χατζηαβραμίδης, το Imaret και η τέχνη του να μαγειρεύεις με υλικά που βρίσκεις σε ακτίνα 50χλμ από την κουζίνα σου appeared first on KAVALA POST.


Μετάβαση στην Πηγή KAVALAPOST
Author: KAVALAPOST itsigkas

You may also like

More in:ΑΜΘ

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *