Ο Στέλιος Χατζηαβραμίδης, το Imaret και η τέχνη του να μαγειρεύεις με υλικά που βρίσκεις σε ακτίνα 50χλμ από την κουζίνα σου
«Από την κουζίνα των μοναστηριών στα πιάτα των χαλίφηδων»: Ο Executive Chef του Imaret Hotel μάς μιλάει για το νέο γαστρονομικό ταξίδι που ξεκινάει με προορισμό την ανάδειξη της πλούσιας φυσικής κληρονομιάς του τόπου μας
The post Ο Στέλιος Χατζηαβραμίδης, το Imaret και η τέχνη του να μαγειρεύεις με υλικά που βρίσκεις σε ακτίνα 50χλμ από την κουζίνα σου appeared first on KAVALA POST.
Μετάβαση στην Πηγή KAVALAPOST
Author: KAVALAPOST itsigkas