ΒΙΝΤΕΟ

Ο υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης Στέλιος Αγγελούδης στην ΕΡΤ3: Επί τάπητος η καθαριότητα, το λιμάνι και οι θέσεις πάρκινγκ

Screenshot_9

Ο υποψήφιος δήμαρχος ΘεσσαλονίκηςΟμάδα για τη Θεσσαλονίκη“, Στέλιος Αγγελούδης, μίλησε στην ΕΡΤ3 για το δικό του όραμα για την πόλη, εστιάζοντας στον επαναπροσδιορισμό της σχέσης της πόλης με τον δημόσιο χώρο και απαντώντας στους προβληματισμούς των πολιτών για διάφορα θέματα, όπως η επέκταση της παλιάς παραλίας, η καθαριότητα, το κυκλοφοριακό, η έλλειψη πρασίνου, η απουσία πρόνοιας για τα άτομα με κινητικά προβλήματα, ενώ πρότεινε λύσεις και στους πιο απαισιόδοξους που δηλώνουν απογοητευμένοι και πιστεύουν ότι δεν θα γίνει ποτέ τίποτα καλό για την πόλη.

Ο κ. Αγγελούδης αναφέρθηκε στην ιδιαίτερη σημασία που έχει το λιμάνι για τη Θεσσαλονίκη, το οποίο, όπως τόνισε, “αφήνει ανεξίτηλα τα σημάδια του επάνω σου, με τη θάλασσα να είναι το μεγάλο πλεονέκτημα για την πόλη”. Ο κ. Αγγελούδης αναφέρθηκε ακόμη στο πρόβλημα της έλλειψης ποδηλατόδρομου που έχει γίνει, όπως είπε, για τη δημιουργία εντυπώσεων, χωρίς σχεδιασμό. “Σοβαρός ποδηλατόδρομος δεν έχει γίνει μέχρι στιγμής, έγινε μόνο ένας στην λεωφόρο Καραμανλή, ο οποίος κόστισε 1.300.000 ευρώ, καταργήθηκε όμως γρήγορα λόγω αντιδράσεων”, είπε ο υποψήφιος δήμαρχος. “Είμαστε η πόλη των ματαιωμένων σχεδίων, ενώ ο κ. Ζέρβας οικειοποιείται την ατζέντα της κυβέρνησης….Ο δήμαρχος είναι δουλειά, όχι πολιτική θέση… Ζούμε στην πιο όμορφη αλλά και στην πιο βρόμικη πόλη της Ελλάδος”, επισήμανε.

Στις βασικές του προτεραιότητες, υποσχέθηκε, θα είναι η λύση του θέματος με τα σκουπίδια. Σύμφωνα με τον πρόεδρο των εργαζομένων Καθαριότητας του Δήμου Θεσσαλονίκης, Κώστα Φουντούκη, το βασικό πρόβλημα είναι ο στόλος των οχημάτων που δεν ανανεώνεται και τα παλιά που δεν επισκευάζονται σωστά, ενώ υπήρξαν στο παρελθόν και καταγγελίες ότι δεν αξιοποιείτο σωστά το προσωπικό.

Μία ακόμη πρόταση του κ. Αγγελούδη, είναι οι μικροί χώροι στάθμευσης μέσα στην πόλη που θα δώσουν ανάσες. “Λύσεις υπάρχουν αρκεί κάποιος να θέλει να δουλέψει…θέλουμε να αλλάξουμε τα απλά πράγματα της καθημερινότητας”,  κατέληξε χαρακτηριστικά.

www.ertnews.gr


Μετάβαση στην Πηγή
Author: ERTNEWSΜπέλλα Θεριού

You may also like

More in:ΒΙΝΤΕΟ

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *