ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Παπανικολάου: Ξεμπρόστιασε δεξιό τρολ για τα χυδαία σχόλια κατά της Καρυστιανού – «Ουστ σίχαμα»

Τα δεξιά τρολ εδώ και και πολύ καιρό ασκούν μεθοδευμένο πόλεμο κατά της Μαρίας Καρυστιανού και των υπόλοιπων συγγενών των θυμάτων του εγκλήματος στα Τέμπη, με σκοπό να βοηθήσουν στην προσπάθεια συγκάλυψης που γίνεται από την κυβέρνηση.

Τα χυδαία μηνύματα κάτω από αναρτήσεις που αναφέρονται στην μάχη που δίνει η κα Καρυστιανού προκειμένου να δικαιωθεί η μνήμη της κόρης της αλλά και των υπόλοιπων 56 ψυχών που χάθηκαν τόσο άδικα, είναι σύνηθες φαινόμενο, με τον γιατρό Πάνο Παπανικολάου να ξεμπροστιάζει ένα από αυτά.

Πιο συγκεκριμένα ο εκπρόσωπος των γιατρών του Γενικού Νοσοκομείου Νίκαιας – Πειραιά, δείχνει την ντροπιαστική επίθεση που έκανε το τρολ κατά της πρόεδρου του Συλλόγου Συγγενών Θυμάτων Τεμπών και του απαντάει καταλλήλως.

Η ανάρτηση του Π. Παπανικολάου

Χάσου στην βρωμερή τρυπούλα σου ρε αρχιδοξύστικο βοθρόλυμα που σε ταΐζουμε 35 χρόνια από τα λεφτά που μας κλέβει η συμμορία σου για να κοπροσκυλιάζεις και να κοπροσκυλοβρίζεις χυδαία μανάδες σκοτωμένων παιδιών. Λέσι, μητσοτακατάθι της κοινωνίας.

Ουστ σίχαμα, τελειωμένο σκουπίδι.

Ειδήσεις σήμερα:

Τέμπη: Τα 2 αιτήματα που ξαναβγάζουν την κοινωνία στο δρόμο – «Η χώρα χρειάζεται οξυγόνο»

Η «κραυγή» της Κλέλιας Ρένεση μετά το ηχητικό για τα Τέμπη: «Ελλαδα κανε κατι παρακαλάει η δημοκρατία»

Eurovision 2025: Αυτή η χώρα αποχώρησε από τον διαγωνισμό – Η επίσημη ανακοίνωση

7ο Δημοτικό Σχολείο Αχαρνών: Διώκουν δασκάλα που ζήτησε σχολική νοσηλεύτρια για μαθητή

Δείτε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο koutipandoras.gr


Μετάβαση στην Πηγή
Author: Θοδωρής Μιμηγιάννης

You may also like

Comments are closed.