Παραιτήθηκε ο Κώστας Φραγκογιάννης από υφυπουργός Εξωτερικών: Ποιος θα τον αντικαταστήσει
Ο Υφυπουργός Εξωτερικών, Κώστας Φραγκογιάννης, υπέβαλε σήμερα για προσωπικούς λόγους στον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη την παραίτησή του. Ο Πρωθυπουργός την έκανε αποδεκτή και τον ευχαρίστησε θερμά.
Νέος Υφυπουργός Εξωτερικών, αρμόδιος για την Οικονομική Διπλωματία και Εξωστρέφεια ορίζεται ο βουλευτής Σερρών, Τάσος Χατζηβασιλείου.
Ο κ. Φραγκογιάννης παραμένει άμισθος σύμβουλος του Πρωθυπουργού σε θέματα εξωστρέφειας. Η ορκωμοσία του νέου Υφυπουργού θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα.
Υπενθυμίζεται πως ο Κυριάκος Μητσοτάκης μεταβαίνει σήμερα Παρασκευή, στο Βερολίνο, για να συμμετάσχει στη Σύνοδο ηγετών του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος.
Ο πρωθυπουργός θα έχει συνάντηση με τον αρχηγό του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος της Γερμανίας και υποψήφιο για την καγκελαρία Φρίντριχ Μερτς και με την πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Ρομπέρτα Μέτσολα.
Ειδήσεις σήμερα:
Λάρισα: Ο κίνδυνος το πραγματικό θρίλερ με την εξαφάνιση του Βασίλη να εξελιχθεί σε παρωδία
Νέα παρατράγουδα στο μετρό Θεσσαλονίκης: Συρμός έμεινε ακινητοποιημένος για 35 λεπτά
Κασσελάκης: Ξεκίνησε η παρουσιάση του βιβλίου του – Ποιοι έδωσαν το παρών (video)
Δείτε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο koutipandoras.gr
Μετάβαση στην Πηγή
Author: Στάθης Πάνος