ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πόπη Μαλλιωτάκη: «Δεν έχω αρνηθεί ότι βάζω φίλτρα αλλά βαρέθηκα να με κράζουν για πλαστικές»

“Μου αρέσει να μοιράζομαι στιγμές με τον κόσμο. Κάποιοι μου λένε πάρα πολύ καλά λόγια και κάποιοι άλλοι κράζουν”.

Σε γνωστό bar restaurant των νοτίων προαστίων συνάντησαν οι τηλεοπτικές κάμερες την Πόπη Μαλλιωτάκη. Η γνωστή τραγουδίστρια αναφέρθηκε στα σχόλια που δέχεται για τις φωτογραφίες που ανεβάζει στα social media και στις οποίες χρησιμοποιεί φίλτρα.

«Ανεβάζω συνέχεια φωτογραφίες στα social media, μου αρέσει να μοιράζομαι στιγμές με τον κόσμο. Κάποιοι μου λένε πάρα πολύ καλά λόγια και κάποιοι άλλοι κράζουν», δηλώνει η Πόπη Μαλλιωτάκη.

«Έχω βαρεθεί να ακούω για πλαστικές και για φίλτρα. Δεν το έχω αρνηθεί ότι χρησιμοποιώ φίλτρα. Κάποιες φορές, αν δεν έχω βγει καλά ή κάνω μία γκριμάτσα ή δεν έχω καλό φωτισμό, μπορεί να τα χρησιμοποιήσω. Όχι όμως αυτό το bullying που γίνεται συνέχεια, όχι μόνο σε μένα αλλά και σε άλλες γυναίκες», επισημαίνει η τραγουδίστρια για τις παρατηρήσεις που της στέλνουν κάτω από τις φωτογραφίες της.

Πηγή: zappit.gr

The post Πόπη Μαλλιωτάκη: «Δεν έχω αρνηθεί ότι βάζω φίλτρα αλλά βαρέθηκα να με κράζουν για πλαστικές» appeared first on kontranews.gr – Τελευταίες εξελίξεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο..


Μετάβαση στην Πηγή
Author: Kontra Newsroom

Πως σας φάνηκε το αρθρο?

ΑΠΙΘΑΝΟ
0
ΚΑΛΟ
0
ΜΕ ΑΡΕΣΕ
0
ΟΚ ΔΕΝ ΤΡΕΛΑΘΗΚΑ
0
ΧΑΧΑ ΕΛΑ ΠΛΑΚΑ ΚΑΝΕΙΣ
0

You may also like

Comments are closed.