ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Πώς κόβουμε το pannetone;

Όχι με το χέρι! Παρόλο που προκαλεί να το απολαύσεις με μεγάλες τσιμπιές, όταν πρέπει να το μοιραστούμε με τους αγαπημένους μας, ακολουθούμε τις οδηγίες του σεφ Μιχάλη Τυράκη του οποίου τα panettone τιμά η Ιταλία. Η κάθε φέτα κανονικά πρέπει να ζυγίζει 80 γραμμάρια και το τρόπος να το κόψουμε σε φέτες, δεν θέλει […]

Πώς κόβουμε το pannetone;newsbreak


Μετάβαση στην Πηγή
Author: Γιώτα Φλώρου

You may also like

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *