ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Προσοχή στην κατανάλωση κόκκινου κρέατος. Δεν είναι μόνο η χοληστερίνη και τα λιπαρά

Προσοχή στην κατανάλωση κόκκινου κρέατος. Δεν είναι μόνο η χοληστερίνη και τα λιπαρά

Η αυξημένη κατανάλωση κόκκινου κρέατος, ιδιαίτερα των επεξεργασμένων μορφών όπως το μπέικον και τα χοτ ντογκ, έχει συνδεθεί με υψηλότερο κίνδυνο …


Μετάβαση στην Πηγή
Author: FLASH.GR

Πως σας φάνηκε το αρθρο?

ΑΠΙΘΑΝΟ
0
ΚΑΛΟ
0
ΜΕ ΑΡΕΣΕ
0
ΟΚ ΔΕΝ ΤΡΕΛΑΘΗΚΑ
0
ΧΑΧΑ ΕΛΑ ΠΛΑΚΑ ΚΑΝΕΙΣ
0

You may also like

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *