Ράμεν – Κουβεντιάζοντας με ένα γκουρού του ιαπωνικού comfort food

Με το εργαστήριο φρέσκων νουντλ που δημιούργησε ο μάγειρας Μανώλης Σεμερτζάκης απέδειξε πως η αγάπη του για την ασιατική κουζίνα δεν είναι εφήμερη, αλλά μια καρμική σχέση που μπορεί να κρατήσει για πάντα.
Μετάβαση στην Πηγή για να διαβάσετε ολη την είδηση
Author: Μάστορα Δώρα
Πως σας φάνηκε το αρθρο?
ΑΠΙΘΑΝΟ
0
ΚΑΛΟ
0
ΜΕ ΑΡΕΣΕ
0
ΟΚ ΔΕΝ ΤΡΕΛΑΘΗΚΑ
0
ΧΑΧΑ ΕΛΑ ΠΛΑΚΑ ΚΑΝΕΙΣ
0










