PROTOTHEMA

Σωτήρης Λυμπερόπουλος: Η ελληνική κουζίνα είναι εποχικότητα. Ό,τι παράγεται στην χώρα μας είναι on season

Για τη σημασία της εποχικότητας και της εντοπιότητας στη σύγχρονη ελληνική γαστρονομία μίλησε ο Σωτήρης Λυμπερόπουλος, Σύμβουλος Εξαγωγών και Ανάπτυξης Hellenic Fields


Μετάβαση στην Πηγή για να διαβάσετε ολη την είδηση
Author:

Πως σας φάνηκε το αρθρο?

ΑΠΙΘΑΝΟ
0
ΚΑΛΟ
0
ΜΕ ΑΡΕΣΕ
0
ΟΚ ΔΕΝ ΤΡΕΛΑΘΗΚΑ
0
ΧΑΧΑ ΕΛΑ ΠΛΑΚΑ ΚΑΝΕΙΣ
0

You may also like

More in:PROTOTHEMA

Comments are closed.