ΒΙΝΤΕΟ

Στους ρυθμούς της Black Friday κινούνται τα καταστήματα σε όλη την Ελλάδα

Στην κορύφωσή της σήμερα η εκπτωτική περίοδος της Black Friday στη Θεσσαλονίκη και όλη την Ελλάδα. Οι πληθωριστικές πιέσεις φαίνεται πως λειτούργησαν ως κίνητρο για τους καταναλωτές να κάνουν συμφέρουσες αγορές.

Μικροί και μεγάλοι αναζητούν τα προϊόντα της αρεσκείας τους σε πιο συμφέρουσες τιμές.

Υποψιασμένοι για το ενδεχόμενο πλασματικών εκπτώσεων αρκετοί καταναλωτές κάνουν έρευνα αγοράς πριν προβούν σε αγορές.

Οι εκπτωτικές προσφορές σε είδη ένδυσης και υπόδησης σε ηλεκτρονικά και ηλεκτρικά είδη έχουν ξεκινήσει αρκετές μέρες πριν.

Στην Κομοτηνή, μειωμένη είναι φέτος η κίνηση στα εμπορικά καταστήματα κατά τη διάρκεια της Black Friday. Σύμφωνα με τους καταστηματάρχες τα νούμερα είναι χαμηλότερα σε σχέση με την περσινή χρονιά.

Τα εμπορικά καταστήματα θα είναι ανοιχτά και την Κυριακή 27 Νοεμβρίου σε όλη την επικράτεια από τις 11 το πρωί έως τις 8 το βράδυ, ενώ η ερχόμενη Cyber Monday στις 28 δίνει τη δυνατότητα για εκπτωτικές ηλεκτρονικές αγορές.

ΠΗΓΗ: ΕΡΤ3, ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΟΛΓΑ ΝΙΚΟΥ, ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΜΗΤΡΟΥΣΙΑΣ, ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΑΜΑΡΑΝΤΙΔΟΥ, ΕΙΡΗΝΗ ΤΣΑΚΙΡΗ

 

www.ertnews.gr


Μετάβαση στην Πηγή
Author: ERTNEWSΜαρία Καλτσίδη

You may also like

More in:ΒΙΝΤΕΟ

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *