ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Super League 2: Τέσσερις εξ αναβολής αναμετρήσεις για την 13η αγωνιστική

Το χαμένο… έδαφος των αναβληθέντων παιχνιδιών συνεχίζει να καλύπτεται στη Super League 2 και σειρά παίρνει η 13η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Το σημερινό (2/3) πρόγραμμα περιλαμβάνει τέσσερα εξ αναβολής ματς. Στον όμιλο του Νότου, ο ΑΕ Καραϊσκάκης Άρτας υποδέχεται στις 15:00 την Καλλιθέα, η οποία αναζητά την επιστροφή στις νίκες, προκειμένου να παραμείνει στο κυνήγι του πρωτοπόρου Λεβαδειακού. Την ίδια ώρα, η Κηφισιά αντιμετωπίζει εντός έδρας τη Ρόδο, με στόχο την επέκταση του εντός έδρας αήττητου σερί.

Απ’ την άλλη, στον όμιλο του Βορρά, ο Ολυμπιακός Βόλου υποδέχεται τον ΠΑΟΚ Β στις 15:00 και αναζητεί μία βαθμολογική «ανάσα», όντας ουραγός του πρωταθλήματος. Στις 15:30, η Αναγέννηση Καρδίτσας υποδέχεται την πρωτοπόρο Βέροια, η οποία «τρέχει» νικηφόρο σερί οκτώ αγώνων και βρίσκεται στο +3 και με ματς λιγότερο από τη δεύτερη ΑΕΛ.

www.ertnews.gr


Μετάβαση στην Πηγή
Author: ERTNEWS SPORTΣυντακτική ομάδα ert.gr

Πως σας φάνηκε το αρθρο?

ΑΠΙΘΑΝΟ
0
ΚΑΛΟ
0
ΜΕ ΑΡΕΣΕ
0
ΟΚ ΔΕΝ ΤΡΕΛΑΘΗΚΑ
0
ΧΑΧΑ ΕΛΑ ΠΛΑΚΑ ΚΑΝΕΙΣ
0

You may also like

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *