MEDIA

Survivor: Απίστευτο αυτό που έκανε ο Φάνης Μπολέτσης – Έπαιξε με ένα χέρι και τους τρέλανε όλους

Η 21η εβδομάδα του Survivor φτάνει στο τέλος της και ο Φάνης Μπολέτσης επέστρεψε στον στίβο μάχης.

Μπλε και Κόκκινοι διασταυρώνουν τα… ξίφη τους στο αγώνισμα για το έπαθλο επικοινωνίας το οποίο παρακολουθείτε Live μέσα από το Sportime.

Ο Φάνης Μπολέτσης που το προηγούμενο διάστημα έμεινε εκτός λόγω τραυματισμού, το πήρε… πάνω του και με προσωπική του απόφαση πήρε μέρος στο αγώνισμα του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ.

Μάλιστα, φρόντισε να το κάνει προσπαθώντας να μη κουνήσει το χέρι του, στο οποίο είναι σοβαρά τραυματισμένος στον ώμο. Όχι μόνο δεν τον πτόησε αυτό, αλλά κατάφερε να παραμείνει αήττητος.

Φυσικά, το συγκεκριμένο γεγονός άφησε «άφωνους» τους πάντες, με τους χρήστες του Twitter να τον αποθεώνουν και δικαίως μάλιστα.

Δεν είναι λίγοι που τον συγκρίνουν με τον Γιώργο Αγγελόπουλο ο οποίος κέρδισε το πρώτο Survivor και δεν έχει ξεχαστεί από τον κόσμο.

Survivor: Πάρτε μία μικρή γεύση…

Δανάη Τριανταφυλλίδου για το sportime.gr.


Μετάβαση στην Πηγή για να διαβάσετε ολόκληρο το άρθρο
Author: https://www.sportime.gr

Πως σας φάνηκε το αρθρο?

ΑΠΙΘΑΝΟ
0
ΚΑΛΟ
0
ΜΕ ΑΡΕΣΕ
0
ΟΚ ΔΕΝ ΤΡΕΛΑΘΗΚΑ
0
ΧΑΧΑ ΕΛΑ ΠΛΑΚΑ ΚΑΝΕΙΣ
0

You may also like

More in:MEDIA

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *