MEDIA

Survivor: Η Όλγα Πηλιάκη αποχώρησε και το Twitter την αποθέωσε

Μία απρόσμενη αποχώρηση ήρθε στο Survivor, με την Όλγα Πηλιάκη να ρίχνει αυλαία στην παρουσία της στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ.

Ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε πως η ξανθιά παίκτρια δεν μπορεί να παραμείνει στον Άγιο Δομίνικο, ετοιμάζοντας βαλίτσες για Ελλάδα.

Πρόκειται για την ήρεμη… δύναμη της ομάδας των Διασήμων, η οποία πάλευε σε κάθε ματς για τη νίκη και πολλές φορές τα κατάφερνε.

Δεν δημιούργησε ποτέ πρόβλημα, έμεινε μακριά από τις εντάσεις και τις διαμάχες και το Twitter μετά το άκουσμα της αποχώρησής της την αποθέωσε.

Εκατοντάδες ήταν τα σχόλια, εκφράζοντας τη λύπη τους για την αποχώρησή της, ενώ κάποια άλλα ήταν και χιουμοριστικά με αφορμή την ανακοίνωση του Ατζούν πως θα μπει ως guest ο διάσημος ποδοσφαιριστής Ροναλντίνιο

«Θα μπει ο ροναλντινιο στη θεση της Όλγας. όλα καλά», ήταν ένα από τα χαρακτηριστικά σχόλια που προκάλεσαν γέλιο.

Πάρτε μία γεύση από το Twitter…

Δανάη Τριανταφυλλίδου για το sportime.gr.


Μετάβαση στην Πηγή για να διαβάσετε ολόκληρο το άρθρο
Author: https://www.sportime.gr

Πως σας φάνηκε το αρθρο?

ΑΠΙΘΑΝΟ
0
ΚΑΛΟ
0
ΜΕ ΑΡΕΣΕ
0
ΟΚ ΔΕΝ ΤΡΕΛΑΘΗΚΑ
0
ΧΑΧΑ ΕΛΑ ΠΛΑΚΑ ΚΑΝΕΙΣ
0

You may also like

More in:MEDIA

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *