ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Συνεχίζονται τα προβλήματα στο μετρό Θεσσαλονίκης: Έμεινε συρμός μεταξύ δύο σταθμών – Επί 20 λεπτά εγκλωβισμένοι οι επιβάτες

Άλλη μια βλάβη σημειώθηκε το πρωί της Τετάρτης στο Μετρό Θεσσαλονίκης, αυτή τη φορά στη διαδρομή από τη Νέα Ελβετία προς τον Νέο Σιδηροδρομικό Σταθμό, προκαλώντας εκνευρισμό και αναστάτωση στους επιβάτες.

Όπως αναφέρουν μαρτυρίες επιβατών στοparallaximag.gr, ο συρμός ακινητοποιήθηκε μεταξύ των σταθμών «Πανεπιστήμιο» και «Σιντριβάνι». Ο υπάλληλος που βρισκόταν εκείνη την ώρα στο δρομολόγιο ανέλαβε την κατάσταση και προχώρησε σε χειροκίνητη μετακίνηση του συρμού μέχρι τον σταθμό «Σιντριβάνι».

Η διαδικασία αυτή είχε ως αποτέλεσμα την ταλαιπωρία των επιβατών, καθώς χρειάστηκαν περίπου 20 λεπτά για να καλυφθεί η απόσταση ανάμεσα στους δύο σταθμούς.

Ειδήσεις σήμερα:

Eurovision 2025: Αυτή η χώρα αποχώρησε από τον διαγωνισμό – Η επίσημη ανακοίνωση

Στα μαχαίρια Μητσοτάκης και Καθημερινή: Τα δημοσιεύματα που έφεραν τη ρήξη και τα «τηλέφωνα»

Xυδαία «επίθεση» στον μικρό Γιαννάκη Παπαστεφανάκη – Εισαγγελική έρευνα για το περιστατικό

Καιρός: Έρχεται νέα ψυχρή εισβολή – Η πρώτη συνολική πρόγνωση για τον Φεβρουάριο

Δείτε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο koutipandoras.gr


Μετάβαση στην Πηγή
Author: Σπύρος Κυριάκης

Πως σας φάνηκε το αρθρο?

ΑΠΙΘΑΝΟ
0
ΚΑΛΟ
0
ΜΕ ΑΡΕΣΕ
0
ΟΚ ΔΕΝ ΤΡΕΛΑΘΗΚΑ
0
ΧΑΧΑ ΕΛΑ ΠΛΑΚΑ ΚΑΝΕΙΣ
0

You may also like

Comments are closed.