Τα Κουμπαράκια , οι καλύτεροι μεζέδες της Λέρου

Σε ένα νησί με μεγάλη παράδοση στην αλιεία, ένας πατέρας και οι δυο γιοι του βγάζουν με το καΐκι τους φρέσκα ψάρια και στη συνέχεια τα μετατρέπουν σε φοβερούς μεζέδες για ούζο και κρασί.
Μετάβαση στην Πηγή για να διαβάσετε ολη την είδηση
Author: Μάστορα Δώρα
Πως σας φάνηκε το αρθρο?
ΑΠΙΘΑΝΟ
0
ΚΑΛΟ
0
ΜΕ ΑΡΕΣΕ
0
ΟΚ ΔΕΝ ΤΡΕΛΑΘΗΚΑ
0
ΧΑΧΑ ΕΛΑ ΠΛΑΚΑ ΚΑΝΕΙΣ
0