Τα πρόσθετα τροφίμων και ποτών σχετίζονται με αύξηση κινδύνου διαβήτη τύπου 2

Σύμφωνα με νέα έρευνα βρέθηκε ότι πρόσθετα που βρίσκονται συνήθως σε επεξεργασμένα τρόφιμα, θα μπορούσαν να αυξάνουν τον κίνδυνο διαβήτη τύπου 2 όταν αναμειγνύονται μαζί με συγκεκριμένους τρόπους. Πιο συγκεκριμένα η έρευνα αυτή με επικεφαλής μια ομάδα από το Πανεπιστήμιο Sorbonne Paris North στη Γαλλία, εξετάζει τις πιθανές επιπτώσεις στην υγεία των προσθέτων που χρησιμοποιούνται […]
The post Τα πρόσθετα τροφίμων και ποτών σχετίζονται με αύξηση κινδύνου διαβήτη τύπου 2 appeared first on Techmaniacs.
Μετάβαση στην Πηγή
Author: Χρήστος Ζλάτης
Πως σας φάνηκε το αρθρο?
ΑΠΙΘΑΝΟ
0
ΚΑΛΟ
0
ΜΕ ΑΡΕΣΕ
0
ΟΚ ΔΕΝ ΤΡΕΛΑΘΗΚΑ
0
ΧΑΧΑ ΕΛΑ ΠΛΑΚΑ ΚΑΝΕΙΣ
0