BHMA

Ταρτάρ ή μαρινάτο; Δυο μεζέδες που αποθεώνουν τα ωμά θαλασσινά

Τέχνη και τεχνική: δύο αρετές ικανές να μετατρέψουν ένα ωμό θαλασσινό σε λαχταριστό μεζέ, ικανό να κλέψει την παράσταση σε κάθε τραπέζι. Αρκεί, φυσικά, να είναι τόσο φρέσκο που να μοσχοβολά θάλασσα.


Μετάβαση στην Πηγή για να διαβάσετε ολη την είδηση
Author:

είναι ένα WP s

Πως σας φάνηκε το αρθρο?

ΑΠΙΘΑΝΟ
0
ΚΑΛΟ
0
ΜΕ ΑΡΕΣΕ
0
ΟΚ ΔΕΝ ΤΡΕΛΑΘΗΚΑ
0
ΧΑΧΑ ΕΛΑ ΠΛΑΚΑ ΚΑΝΕΙΣ
0

You may also like

More in:BHMA

Comments are closed.