Θεσσαλονίκη: Κάηκαν στον ύπνο η μητέρα και τα δύο της παιδιά στη Νέα Μαγνησία

Πυκνές φλόγες τύλιξαν μονοκατοικία της Οδού Χρυσοστόμου Σμύρνης τα ξημερώματα της Πέμπτης, στη Νέα Μαγνησία Θεσσαλονίκης. Ένα αγόρι 11 ετών, ένα κορίτσι 7 ετών και η 31 ετών μητέρα τους, βρήκαν τραγικό θάνατο. Η Πυροσβεστική ειδοποιήθηκε στις 2:25 τα ξημερώματα, σπεύδοντας στο σημείο με 12 πυροσβέστες και τέσσερα υδροφόρα οχήματα.
Κατά τη διάρκεια της κατάσβεσης, οι πυροσβέστες εντόπισαν τις τρεις σορούς μέσα στη μονοκατοικία. Ο πατέρας της οικογένειας, σύμφωνα με πληροφορίες, έλειπαν σε ταξίδι, καθώς είναι οδηγός νταλίκας.
Συγκλονισμένη είναι η γιαγιά των δύο παιδιών, η οποία μένει σε διπλανό κτήριο και ήταν από τους πρώτους που αντιλήφθηκαν την πυρκαγιά.
Η οικογένεια είχε αγοράσει και ανακαινίσει το σπίτι και εγκαταστάθηκε σε αυτό μόλις το περασμένο καλοκαίρι.
Τα αίτια της πυρκαγιάς δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστά και ερευνώνται. Η κηδεία των τριών θα πραγματοποιηθεί αύριο Παρασκευή 25 Φεβρουαρίου στις 16.00 στη Νέα Μαγνησία.
ΠΗΓΗ: ΕΡΤ3, ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΩΣΤΟΥΔΗΣ, ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΛΙΑ ΧΡΙΣΤΑΡΑ
www.ertnews.gr
Μετάβαση στην Πηγή
Author: ERTNEWSΜπέλλα Θεριού